Înainte și după: Nu veți crede ce au făcut gazdele „Orașul de origine” acestei case vechi

  • Jan 05, 2020

Când Erin și Ben pentru prima dată i-a arătat această casă lui Mia Walker în episodul 9, numită „Small Town Life for a Growing Family”, nu a fost impresionată. „Prea mult se întâmplă”, a spus asistenta, care s-a mutat înapoi în Laurel, Mississippi, împreună cu fiica ei, Taylor, o mamă în expectativă și cu fiul ei mic, Bryce, din Chicago. „Prea ocupată, prea supraîncărcată, acea ușă roșie spune„ Oprește-te! ”„ Avea și unele îngrijorări cu privire la livingurile și sufrageria înghesuite și la bucătăria întunecată și datată din interior.

Însă Ben și Erin aveau o viziune asupra ranch-ului din anii ’60 de 2.800 de metri pătrați, 3-baie, pe care au numit-o „Casa Tant”, după familia Tant, care a locuit acolo zeci de ani. Și după ce a auzit planurile lor (și a văzut tablourile lui Erin), Mia a urcat la bord, cumpărând casa pentru 53.500 USD și predarea restului bugetului integral (125.000 dolari) către Napiers pentru renovarea lor plan.

„Este un mare privilegiu să găsești o casă pentru cineva care a plecat și s-a întors”, a spus Erin. Dar cu acest privilegiu vine o parte din presiune - mai ales cu o proprietate care are nevoie de atât de mult TLC. „Aceasta este una dintre acele case pe care oamenii au uitat-o, ori vor să uite,” a spus Ben.

Și asta se datorează parțial datorită vegetației supraaglomerate și a forței de fier forjat din față, care a ascuns aproape complet casa. Așadar, Ben și amicii săi au demontat asta mai întâi - a făcut o diferență atât de mare încât Erin a glumit că „a văzut casa pentru prima dată astăzi”.

Acum, odată cu depășirea de peste tot, orașul Laurel are o vedere clară a fermierului - și este destul de grozav la asta. Oras natal echipa a pictat griul cărămizii, s-a schimbat într-o ușă de sticlă modernă și a adăugat căldură cu niște părți din lemn de chiparos. Noua amenajare a adăugat un apel mult mai necesar.

Cu podele neterminate și o ușă solidă grea, sufrageria existentă era rece și înghesuită. A fost nevoie de trei încercări de șlefuire a podelelor pentru a readuce lemnul patat la gloria sa anterioară.

Noile tavane, vopsea proaspătă, perdele și jaluzele actualizate și o ușă de sticlă au luminat spațiul, la fel ca designul strategic. „Stilul Mia se bazează pe tradițional”, spune Erin, „dar îi plac și lucrurile simple și simplificate”.

Pro proiectarea a fost atentă să se combine Tendințele tradiționale ale Miei cu câteva atingeri de la mijlocul secolului care au onorat epoca inițială a casei. Și din moment ce Erin încearcă întotdeauna încorporează mobilierul personal al proprietarilor de casePentru lucrări de artă, ea i-a cerut fiului Miei, Bryce, să creeze niște piese personalizate, pe care le-a matizat și încadrat.

În timp ce raftul de cărți încorporat pe partea de zi a livingului era o caracteristică de design plăcută, era un perete solid pe partea de luat masa - contribuind la o senzație claustrofobă.

Pentru a crea o tranziție mai coezivă între living și masă, Erin a deschis peretele și a luat spatele din bibliotecile încorporate, permițând mai multă lumină să curgă înainte și înapoi. Napiers a adăugat, de asemenea, înălțime pasarelă pentru a găzdui membrii foarte înalți ai familiei Mia, ale căror specificații au șocat chiar și 6-picioare-6 Ben.

Poate că cea mai specială parte a camerei este peretele statement și masa tip bufet. Când Erin nu a putut găsi un design care-i plăcea, a pictat manual acest model floral și a avut tapet personalizat creat doar pentru Walkers. De-a lungul acelui perete din spate se află o frumoasă masă tip bufet, pe care Ben a construit-o cu stejar alb. Vrei unul ca acesta? Sunt disponibile pentru achiziție la magazinul Napiers, Laurel Mercantile.

Cea mai mare parte a renovărilor s-a întâmplat aici, în bucătărie. Deși minunat de mare (o raritate pentru casele vechi), bucătăria era blocată în anii '60, cu panouri din lemn închis și dulapuri metalice.

Cu panourile grele dispărute (cu excepția unei porțiuni mici, pe care Ben le-a repus într-o insulă), bucătăria este acum luminoasă și frumoasă. Pardoseli noi din lemn tare, dulapuri, faianță din faianta de metrou, și blaturile din beton surprind stilul tradițional al Mia-îndeplinește-simplificat.

În afară de o casă pentru familie, cu spațiu pentru distracție, cererea principală a Miei a fost o oază privată, unde putea să fure departe de copii și să muncească și să se relaxeze.

Erin și Ben i-au oferit exact asta în dormitorul principal, prin a repune camera chiar din dormitorul ei într-un dressing relaxant.

„Au capturat tot ce aș fi putut vreodată într-o casă - fluxul, culorile, spațiul; totul se reunea și îl face să se simtă ca o casă ", a spus Mia.

Vă întrebați de dormitoarele și băile care au rămas dezvăluite? Erin a lămurit această întrebare într-o postare recentă pe Instagram. Pentru a vedea restul casei - și procesul de proiectare - acordați Oras natal ultimul sezon!